IT SUPPORT

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsad support, det innebär inga tillkommande fakturor samt en IT-miljö som bara fungerar.

Obegränsad support

Genom att erbjuda obegränsad support mot en fast månadsavgift så strävar både Diflex och kunden efter samma gemensamma mål – att IT-bara ska fungera. I vår tjänst finns helt enkelt inte utrymme för provisoriska lösningar eller ”quick-fixes”, detta eftersom vi aldrig fakturerar för att avhjälpa problem.

Knivskarp dokumentation

Vår affärsmodell sätter press på vår organisation att göra en grundlig dokumentation hos våra kunder. Alla måste kunna läsa in sig på kunden för att avhjälpa problemen. På detta sätt kan vi registrera olika utmaningar företaget har och ta bort återkommande problem från ekvationen.

Följ med i utvecklingen

I tjänsten ingår utveckling av IT-driften och vi erbjuder alltid avstämningsmöte. Det kan handla om att vi ger tips och råd på nya program och tjänster eller råd hur ni som kund bättre utnyttjar befintliga program. Vi arbetar proaktivt och erbjuder en ökad effektivitet med våra IT-tjänster som stöd.

Personlig kontakt

En personligt ansvarig tekniker och installatör utnämns alltid till ny kund. Ni som kund kan alltid känna trygghet i att det finns några personer som kan er IT-miljö extra bra och arbetar som bas för era problem samt ärende. De utnämnda teknikerna står för den huvudsakliga kontakten och är ansvariga för att utveckling och effektivisering går framåt.

Enkelt att budgetera

Med Diflex Hosting Unlimited betalar ni en fast avgift per användare varje månad. Det innebär att allting ingår och ni har alltid samma kostnader. Vi behöver aldrig ha diskussion kring småfakturor eller timmar som lagts ner på ett ärende, den tiden ingår!

Ta bort all Skugg-IT

Den höga timfaktureringen i branschen gör att företagare ofta sitter med problem och bollar över det till varandra internt. Detta medför en stor kostnad för bolaget. Med Diflex kan ni känna er säkra att ringa och be om hjälp, vi avhjälper problemet och ni behöver inte tänka på dyra konsultationskostnader. 

Kostnadsfri offert

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.

Offertförfrågan

Följ oss på Linkedin