NÄTVERK

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med nätverk, det innebär att vi sätter upp så många switchar och accesspunkter ni behöver för att ska fungera. Hårdvara, support och underhåll ingår.

Fullskalig nätverkslogistik

I Diflex Hosting Unlimited ingår inte bara nätverkshårdvaran utan också all projektering, övervakning, konfigurering och installation av utrustningen. Vi tar hand om all planering och levererar ett snabbt och säkert nätverk.

Nätverkshårdvara

Vi levererar en funktion, det innebär att vi byter ut hela er befintliga nätverkspark och tillsätter utrustning vi vet är bra och fungerar. Eftersom Diflex inte fakturerar för installation, uppdateringar och support, så är det billigare för oss att byta hela miljön. På så sätt kan vi garantera en funktion och det ingår till ett helt fast pris i vår helhetstjänst. I nätverkshårdvara innefattas: Brandväggar, switchar och accesspunkter.

Uppsättning

Diflex levererar en uppsättning efter vilka krav våra kunder ställer. Självklart hjälper vi också till med att sätta upp gästnätverk eller anpassa ert nätverk för handdatorer och dylikt. Med många år i branschen kan ni vara säkra på att ni får en fungerande nätverksmiljö enligt era specifika behov.

Perfekt för tillväxt

I tjänsten ingår obegränsat med nätverksutrustning. Så om ditt bolag växer, ni byter lokaler eller helt enkelt bygger ut, då ingår  att vi tillsätter extra hårdvara helt utan kostnad. Utöver det ingår också all installation och support av nätverket.

Direktförbindelser

Vi är anslutna till flera olika fiberleverantörer och kan därmed leverera direktförbindelser så som svartfibertjänster eller Lan2Lan tjänster till våra kunder. Dessa kan vi leverera via t ex: Bjäre Kraft, Öresundskraft och Telia. Med en direktförbindelse till Diflex kan kunden låta oss bli både IT-leverantör och Internetleverantör, kunden får ett nummer att ringa oavsett ärende!

Kostnadsfri offert

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.

Offertförfrågan

Följ oss på Linkedin