Vi är stolta över dessa

KUNDCASE

Vi arbetar med kunder inom många olika branscher och verksamheter, vissa kunder har vi arbetat med i över 30 år. Här delar vi med oss av några trevliga kundcase.

Support

För att ni ska kunna fokusera på er verksamhet vill vi fokusera på er support och helt enkelt avlasta er från alla IT-frågor.

Läs mer

Nätverk

Låt oss hjälpa er med hela ert nätverk, trådlöst, trådat och Internet.

Läs mer

Drift

Vi har två datorhallar, i dessa kan vi ge er en stabil och säker IT-drift.

Läs mer

Licenser

Vi kan tillgodose ert behov av licenser för er IT-drift, låt oss leverera era Microsoft molntjänster m.m.

Läs mer

Aktiebolaget Hanson & Möhring

FALKSALT

Koncernen Salinity gick över till vår IT-drift under våren 2016, företaget har ca 100 användare.

”Migrationen till Diflex som hosting- och supportpartner gick smidigt och ordnat. Diflex ledde processen och utgjorde ett stöd för vår verksamhet genom hela projektet. Täta avstämningsmöten och en tydlig plan bidrog till stabilitet och god kännedom om framsteg och status. Diflex erfarenhet och kunskap gjorde det möjligt att förutse och förebygga ev. komplikationer. Vi är mycket nöjda med övergången till  Diflex och rekommenderar dem som helhetsleverantör av IT”.

Joel Håkansson
Aktiebolaget Hanson Möhring / Salinity / Falksalt

En av våra större kunder

Willab Garden AB

Willab Garden är en av våra största kunder, de har sitt säte i Båstad men kontor även i Bromma, Munkedahl och Köpenhamn.

”Willab Garden stod inför en stor investering och vi valde Diflex Hosting som lösning då vi bedömde att det skulle ge oss både säker drift och kostnadseffektivitet. Valet av leverantör var självklart, vi har alltid varit nöjda med vårt samarbete med Diflex. Diflex uppfyller våra krav på pålitlighet och vi känner att de har ett långsiktigt tänk när det gäller kundrelationer och tjänster. Diflex har hittat rätt anpassningar för oss, och under resans gång har de visat ett stort engagemang för att vi skulle känna oss nöjda med den slutgiltiga lösningen.”

Annika Gustafsson
Willab Garden AB

En av våra trogna kunder

MUNKA TANDLÄKARNA

Tandläkaren i Munka-Ljungby privatiserades under vintern 2009, vi på Diflex hjälpte till med IT-biten. MunkaTandläkarna använder Diflex hostinglösning, som är ett helhetskoncept där Diflex tillhandahåller all hårdvara, mjukvara, drift och support.

“Vi på MunkaTandläkarna har sedan ett par månader innan vår uppstart 090301 haft ett nära samarbete med Diflex. I princip sköter de all vår IT verksamhet.  Då vi under denna tid inte haft några som helst problem med vår IT verksamhet, utan kunnat koncentrerat oss på det vi ska, vi är mycket nöjda. Vi får även goda råd om lämplig utrustning och de löpande uppdateringarna fungerar utan störningar. Idag  är tandvården som många andra helt beroende av en utan störningar fungerande system. Vi anser att det har vi fått ihop allt med Diflex som också är insatt i problematiken kring vår särskilda verksamhet.”

Ulrica
MunkaTandläkarna

Möt vår tekniska chef

Steen Frederiksen

Jag har varit i uppbyggnaden av Diflex Hostingtjänst från starten 2010. Min roll är att fortsatt driva utvecklingen framåt både när det gäller funktionalitet men även säkerhet. Jag jobbar även mycket med att vidareutbilda personalen på Diflex genom att hålla i internutbildningar och kompetenshöjande aktiviteter.

På Diflex jobbar vi väldigt långsiktigt och mitt arbete bygger alltid på att göra robusta installationer som ska ge kunderna en bra och stabil IT-miljö!

Följ oss på sociala medier