LICENSER

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med de Microsoft licenser ni behöver så som Office 365, Windows Server, SQL server osv. Men även licenser från andra leverantörer så som Veeam, Symantec m.fl.

Hantering av licensbehov

Licenser är idag en djungel, i vår tjänst Diflex Hosting ingår massor med licenser från Microsoft m.m. T ex sköter vi era Office 365 licenser samt era SQL licenser men även licenser från andra leverantörer så som Veeam, Adobe, Autodesk etc. De allra flesta licenser paketeras i vår tjänst så att kunden själv slipper ha koll på spretiga licensavtal.

Office 365

Office 365 är en central del i våra tjänster, med Office 365 får kunden tillgång till ett kraftfullt paket med bland annat: Officepaketet till datorer, surfplattor och mobiltelefoner, Teams, SharePoint/OneDrive och Exchange. Vi hjälper även kunden att få Office 365 att fungera i harmoni med kunden on-prem miljö med t ex singel sign-on.

Utnyttja funktioner och fördelar

För att kunna utnyttja Office 365 optimalt behöver man en proaktiv IT-partner som hjälper kunden igång. I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsad support kring Office 365 och även den utbildningsinsats som behövs i samband med uppstart.

Förvaltning

Även om en kund är ute efter en licens vi inte själva säljer så ingår i vårt åtagande en förvaltningstjänst där vi dokumenterar, uppdaterar och underhåller driften av programvaran. Det kan t ex vara hantering av CAD-licenser eller affärssystem så som Visma Administration, med denna hjälp kan kunden låta Diflex bli en central punkt för all programhantering i bolaget.

Affärssystem

Våra kunder har idag en flora av många olika sorters affärssystem, dessa system har olika funktioner och fungerar bäst i olika branscher. Vår roll som partner är också att säkerställa att kunden vet vilka system som finns på marknaden, och vi kan också arrangera referensbesök där kunderna kan utbyta erfarenhet. På så vis kan kunden utvecklas med kraftfulla program väl anpassade för den bransch man verkar inom.

Kostnadsfri offert

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.

Offertförfrågan

Följ oss på Linkedin