IT DRIFT

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med drift, det innebär att vi tilldelar så många virtuella maskiner som ni behöver och antalet kan öka under avtals gång utan prisförändring. Dessutom ingår obegränsat med processorkraft och ram minne.

Redundanta datacenter

Vi har två kraftfulla datacenter med full redundans, dessa är utrustade med funktioner såsom: redundanta UPSer (batteribackup), dieselgenerator för elförsörjning under strömavbrott, redundanta kylmaskiner, redundanta stadsnät etc. Allt för att ni som kund ska känna en stor trygghet i att lägga er kritiska drift i våra händer.

Hybridmoln-lösning

I vår hybridmoln-lösning placeras kundens data både i molnet och i våra egna datacenter. Om kunden vill kan man såklart själv påverka vart datan ska placeras, t ex kan en kund välja att köra alla tjänster i molnet. Detta för att ni ska få högre prestanda och en så kostnadseffektiv lösning som möjligt.

Obegränsat med kraft

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med drift, det innebär att vi tilldelar så mycket processorkraft och ramminne som behövs. Ofta ökar kundens krav och programvarans utnyttjande av serverhårdvaran under avtalets gång, då tilldelar Diflex löpande den kraft som behövs – utan extra kostnad! Detta ger kunden en sinnesro och man vet på förhand vad driften kommer att kosta.

Servrar i era lokaler?

Vi kan även sköta driften av servrarna i kundens lokaler, då tillhandahåller vi all form av hårdvara, support, övervakning och backup. Vill kunden själv äga servern kan vi även hjälpa till med ett traditionellt supportavtal. Så den kund som behöver lokalt placerade servrar ändå kan luta sig tillbaka och låta oss ta hand om IT-driften.

Försäljning av datorer m.m.

Utöver drift av servrar kan vi på Diflex även tillhandahålla datorerna, allt från enklare stationära datorer till de mest kraftfulla CAD-maskinerna. Diflex levererar även kringutrustning så som skärmar, tangentbordsset och digitala konferensrum. Om ni väljer Diflex Hosting Unlimited då ingår all datorinstallation samt support och underhåll.

Driftsblogg

På vår egen Driftsblogg hittar du information om planerade och oplanerade driftunderhåll samt aktuell status på alla våra tjänster.

Besök Diflex Driftsblogg

Kostnadsfri offert

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.

Offertförfrågan

Följ oss på Linkedin