Komplett utbud av

IT TJÄNSTER

Vi erbjuder våra kunder en funktion som innefattar: drift, nätverk, licenser och support. Allt detta paketerar vi i en helhetstjänst till ett fast pris. Med vår affärsmodell har vi och kunden ett och samma gemensamma mål – att IT bara ska fungera!

Kostnadsfri offert

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.

Våra tjänster

IT Support

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsad support, det innebär inga tillkommande fakturor samt en IT-miljö som bara fungerar.

Läs mer om IT-Support

Nätverk

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med nätverk, det innebär att vi sätter upp så många switchar och accesspunkter ni behöver för att ska fungera.

Läs mer om Nätverk

Drift

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med drift, det innebär att vi tilldelar så många virtuella maskiner som ni behöver.

Läs mer om Drift

Licenser

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med de Microsoft licenser ni behöver så som Office 365, Windows Server, SQL server mm.

Läs mer om Licenser

Johan säljare

Möt vår säljare

Johan Larsryd

Efter många år inom hårdvarubranchen med Diflex som kund har jag sedan börja av 2023 börjat jobba hos min tidigare kund, Diflex. Jag som säljare brinner framför allt för hittar rätt tjänst till rätt kund, att kunna se tillbaka på lyckade leveranser där man träffat rätt ger mycket glädje.

Följ oss på Linkedin