Komplett utbud av

TJÄNSTER

Vi levererar allt från hårdvara och nätverk till support och licenser, vi har en stor tjänsteportfölj som vi skräddarsyr för kundens unika IT-behov.

Support

För att ni ska kunna fokusera på er verksamhet vill vi fokusera på er support och helt enkelt avlasta er från alla IT-frågor.

Läs mer

Nätverk

Låt oss hjälpa er med hela ert nätverk, trådlöst, trådat och Internet.

Läs mer

Drift

Vi har två datorhallar, i dessa kan vi ge er en stabil och säker IT-drift.

Läs mer

Licenser

Vi kan tillgodose ert behov av licenser för er IT-drift, låt oss leverera era Microsoft molntjänster m.m.

Läs mer

DETTA ÄR DIFLEX HOSTING UNLIMITED

Personlig IT utan överraskningar

Obegränsad support
I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsad support, det innebär inga tillkommande fakturor samt en IT-miljö som bara fungerar.

Obegränsat nätverk
I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med nätverk, det innebär att vi sätter upp så många switchar och accesspunkter ni behöver för att ska fungera. Hårdvara, support och underhåll ingår.

Obegränsad drift
I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med drift, det innebär att vi tilldelar så många virtuella maskiner som ni behöver och antalet kan öka under avtals gång utan prisförändring. Dessutom ingår obegränsat med processorkraft och ram minne.

Obegränsade licenser
I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med de Microsoft licenser ni behöver så som Office 365, Windows Server, SQL server osv. Men även licenser från andra leverantörer så som Veeam, Symantec m.fl.

SUPPORT

Diflex support är uppbyggt på ett team bestående av tre nivåer. Firstline-, Secondline- och Thirdline-support.
Allt för att ni som kund ska få hjälp av tekniker med rätt kompetens och erfarenhet. För er innebär detta snabb support och kortare svarstider.

Fjärrsupport

Med supportnivåerna som finns passar det utmärkt att tillåta våra tekniker koppla upp sig för att få hjälp direkt med ert ärende.

Fältsupport

Den personliga kontakten är viktig för oss. Varje kund har sin egen personliga tekniker som är extra insatt i deras miljö. Utöver det har vi tekniker som åker ut på plats för att ta hand om direkta problem som uppstår på företaget.

Joursupport

För er som arbetar obekväma tider och för kunder utomlands, har vi en joursupport som är dedikerad till att hjälpa till med eventuella utmaningar som uppkommer.

Nätverk

I vår lösning får ni obegränsat med nätverkshårdvara.  Vi tillsätter så mycket hårdvara som behövs för att ni ska få ett stabilt och lättillgängligt nätverk, självklart ingår support, drift, övervakning och underhåll!

Trådlöst nätverk
I vår tjänst ingår ett trådlöst nätverk som bara fungerar, det är upp till oss att sätta till så många sändare som behövs och dessutom sköter vi all säkerhet så att ni kan luta er tillbaks och surfa trådlöst i hela er lokal.

Lokalt nätverk
I vår tjänst ingår lokalt nätverk, vi sätter till så många switchar som erfordras och ni kan helt enkelt bara plugga in er utrustning, självklart har våra switchar stöd för gigabit och flera olika vlan för optimal prestanda och säkerhet. Har ni behov av fiberlänkar mellan era byggnader, eller kanske 10gbit länkar – då löser vi det också. Allt ingår!

Internet
Är ni anslutna till ett stadsnät som i sin tur är anslutet i sydlänk, t ex Helsingborg, Halmstad eller Ängelholms stadsnät, i så fall kan vi även levererar Internet och förbindelsetjänster.

Drift

Med vår hybrida lösning placeras olika sorts data i antingen molnet eller i datorhallarna. Detta sker automatisk för att ni ska få högre prestanda och en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Eftersom rätt data hamnar på bäst lämpad plats, skapas maximal trygghet för ert företag.

Serverdrift
Genom att outsourca er IT-drift till Diflex, integrerar ni era servrar till två redundanta serverhallar. Båda byggda i samarbete med Rittal som också använder dessa som referensobjekt– därav har vi det senaste och det bästa!

Driftshallar
Driftshallarna har dubbla anslutningspunkter till två olika fristående stadsnät, två anslutningar till Ängelholms stadsnät (Bjäre Kraft) och två anslutningar till Helsingborgs stadsnät (Öresundskraft).

Säkerhet
För att öka säkerheten ytterligare finns en dieselgenerator installerad. Generatorn startar automatiskt och kan förse serverhallarna med ström under långa perioder.

Licenser

Licenser är idag en djungel, i vår tjänst Diflex Hosting ingår massor med licenser från Microsoft m.m.
T ex sköter vi era Office 365 licenser samt era SQL licenser men även licenser från andra leverantörer så som Veeam, CodeTwo, Adobe, AutoCad etc.

Microsoft CSP (moln)
Med Office 365 får ni funktionalitet, flexibilitet och skalbarhet i ett. Ni får hjälp att skräddarsy hur er lösning ska se ut. Med kunder i många olika branscher, har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap som kan hjälpa ert företag framåt. Hitta nya sätt att lagra, kommunicera och samarbeta med Office 365! Genom att anlita oss ingår all hantering av Office 365, på så sätt slipper ni licensadministrationen samt ni slipper att vända er till ett internationellt supportcenter. Ni tar alla supportfrågor via oss helt enkelt!

Microsoft SPLA (moln)
För att ta del av Microsofts programvara så som SQL Server eller Terminal Server använder vi oss av SPLA licenser, på så vis slipper ni att investera i mjukvara utan den Microsoft programvara ni behöver ingår i avtalet med oss.

Microsoft OEM (hårdvarulicenser)
Vi levererar datorer med OEM licenser, en OEM licens följer datorhårdvaran och ni kan därmed på ett kostnadseffektivt sätt ta del av Windows 10.


För mer information om våra tjänster, kontakta:

Ludvig Lindström, tjänsteförsäljning.
Mobil: 0703-85 53 07
Mail: ludvig.lindstrom@diflex.se


För mer information om vår produktförsäljning, kontakta:

Kjell Ivarsson, produktförsäljning.
Mobil: 0733-83 93 65
Mail: kjell.ivarson@diflex.se

Möt IT-konsult

Felix Svensson

Jag heter Felix och arbetar idag som thirdline tekniker och ansvarar för kundinstallationer. Jag är med från de inledande kundmötena där jag får inblick i olika behov och möjligheter. Därefter jobbar jag med installationer och ser till att lösa eventuella förbättringsåtgärder. Löpande följer jag sen kundens verksamhet och ser till att de har en stabil och effektiv IT-drift.

Följ oss på sociala medier