Växla upp din

KARRIÄR

Att arbeta på Diflex ger dig en chans att vara med och ligga i framkant av utvecklingen på både teknik och marknad. Med tydlig struktur och kontinuerlig utbildning, möjliggör vi för personlig såväl som karriärsinriktad utveckling inom organisationen.

Diflex kan erbjudan en spännande och motiverande arbetsplats och vi säker ständigt mer personal.

Vi kan erbjuda en arbetsplats inom vår fyra olika avdelningar:

  • Försäljning
  • Marknad
  • Teknik
  • Administration

Teknik är den klart största avdelningen hos Diflex och den består av tre olika nivåer:

• First line support

• Second line support

• Third line support

Skicka en spontanansökan på jobb@diflex.se

Praktikplatser och LIA:

Diflex samarbetar med yrkesförberedande utbildningar och högskolor, vi har ständigt ett par platser tillgängliga. Som praktikant hos Diflex får du god insyn i hur det är att jobba som IT-tekniker och möjlighet att praktisera dina färdigheter. Diflex rekryterar ofta från dessa platser och det kan därmed vara en bra väg in i företaget.

Har du intresse av en praktikplats kontakta då gärna:

Peter Håkansson
Supportchef
peter.hakansson@diflex.se
0733-83 93 60

 

Möt IT-support specialisten

Robin Nilsson

Jag började på Diflex 2014 och kom då från en nätverksteknisk utbildning i Jönköping. Jag arbetade först med enklare supportärenden över telefon och mail. Efter en tid blev jag second line tekniker och började ta personligt ansvar för befintliga kunder, men även för nya kunder där jag gjorde en uppgradering av deras IT-miljö och implementerade vår lösning hos dem. Därefter blev jag  sedan uppflyttad till third line, där jag har fortsatt arbeta med befintliga kunders avancerade felsökningar och även implementerat Diflex driftsmiljö till nya kunder.

Följ oss på sociala medier