Växla upp din

KARRIÄR

Att arbeta på Diflex ger dig en chans att vara med och ligga i framkant av utvecklingen på både teknik och marknad. Med tydlig struktur och kontinuerlig utbildning, möjliggör vi för personlig såväl som karriärsinriktad utveckling inom organisationen.

Support

För att ni ska kunna fokusera på er verksamhet vill vi fokusera på er support och helt enkelt avlasta er från alla IT-frågor.

Läs mer

Nätverk

Låt oss hjälpa er med hela ert nätverk, trådlöst, trådat och Internet.

Läs mer

Drift

Vi har två datorhallar, i dessa kan vi ge er en stabil och säker IT-drift.

Läs mer

Licenser

Vi kan tillgodose ert behov av licenser för er IT-drift, låt oss leverera era Microsoft molntjänster m.m.

Läs mer

Diflex i tillväxt

Diflex kundportfölj växer och vi fortsätter att anställa personal, allt för att möta våra kunders behov. Vårt primära fokus är att fortsätta vår stadiga tillväxt samtidigt som det stora engagemanget för våra kunder fortsätter.

Avdelningar

Försäljning    |    Marknad    |    Teknik    |    Administration

Just nu har vi inga lediga tjänster tillgängliga, men du får gärna skicka en spontanansökan på jobb@diflex.se

Möt IT-konsult

Mikael Andersson

Jag heter Mikael och arbetar som thirdline-tekniker på Diflex. Började på företaget via yrkeshögskoleutbildning och LIA (Lärande i Arbete). Efter LIA-perioden blev jag anställd som firstline-tekniker och arbetade huvudsakligen med enklare supportärenden.  Sedan gick jag vidare till secondline och därefter thirdline.  Detta innebär mer avancerande ärenden och installationer. Som installationstekniker lyfter jag in nya kunder i Diflex driftsmiljö, och arbetar sedan som kundansvarig när installationen väl är färdig.

Följ oss på sociala medier