Växla upp din

KARRIÄR

Att arbeta på Diflex ger dig en chans att vara med och ligga i framkant av utvecklingen på både teknik och marknad. Med tydlig struktur och kontinuerlig utbildning, möjliggör vi för personlig såväl som karriärsinriktad utveckling inom organisationen.

IT-tekniker


Om Diflex
Diflex är ett starkt växande bolag med sin bas i Ängelholm, Diflex levererar hosting- och IT tjänster av hög kvalité till små och medelstora företag.
Diflex jobbar med ett brett utbud av tjänster och vi förser många av våra kunder med IT-support, serverdrift, licenser, molntjänster (Office 365), nätverk samt datorhårdvara.
Idag är vi ca 25 anställda men vi växer stadigt med en 20-30% per år.


Om att arbeta på Diflex
Att arbeta på Diflex är båda utvecklande och utmanande, vi erbjuder en spännande arbetsplats där du jobbar i ett team med ca 3-5 personer.
Vi har en speciell rekryteringsprocess där vi i första hand anställer folk till de som vi kallar för 1st line support, om man sen gör ett bra jobb kan man bli rekryterad,
på så vis kan man få en karriär inom Diflex där man snabbt utvecklas!


Om denna tjänst
Vi vill nu fylla på med ytterligare en tekniker, Du kommer att arbeta tillsammans med 1st line support och hjälpa till med hantering av supportärende men framförallt med datorhårdvara.
En del av din arbetstid kommer att spenderas på Diflex kontor och en del kommer vara förlagt ute hos kunder, framförallt kunder baserade i nordvästra Skåne.


Om Dig som söker
Du ska ha god social kompetens samt en utbildning inom IT (gymnasie eller högskola) eller någon form av tidigare arbetserfarenhet inom IT.
Du behöver ha ett körkort samt ett stort intresse för IT och teknik, du behöver prata flytande svenska då i princip alla våra kunder är baserade i Sverige.
Vi ser gärna att du bor i nordvästra Skåne.


Om din ansökan
För att kvalificera dig till detta jobb vill vi att du skickar in en ansökan till jobb@diflex.se med CV och personligt brev.
Ansökan ska vara skriven på svenska och innehålla även betyg från gymnasieskola eller högskola.


Om denna ansökningsprocess
Vi kommer ta in ansökningar under oktober-november, men vi kan avsluta rekryteringsprocessen i förtid om vi hittar en lämplig kandidat.

Varmt välkommen med Din ansökan!

//Daniel Ivarsson, VD Diflex AB.

Praktikplatser och LIA:


Diflex samarbetar med yrkesförberedande utbildningar och högskolor, vi har ständigt ett par platser tillgängliga. 
Som praktikant hos Diflex får du god insyn i hur det är att jobba som IT-tekniker och möjlighet att praktisera dina färdigheter. Diflex rekryterar ofta från dessa platser och det kan därmed vara en bra väg in i företaget.

Har du intresse av en praktikplats kontakta då gärna:

Daniel Coloka
Support Manager
+46 733 83 93 60
daniel.coloka@diflex.se

 

Spontanansökan


Diflex kan erbjuda en spännande och motiverande arbetsplats
och
vi söker ständigt mer personal.

Vi kan erbjuda en arbetsplats inom våra fyra olika avdelningar:

  • Försäljning
  • Marknad
  • Teknik
  • Administration

Teknik är den klart största avdelningen hos Diflex och den består av tre olika nivåer:

• First line support

• Second line support

• Third line support

Skicka en spontanansökan på jobb@diflex.se

Anton Karriär

Möt installationsteknikern

ANTON KARLSSON

Jag har jobbat på Diflex sedan 2017 och började som supporttekniker. Jag hade ett tydligt mål att jag ville börja jobba närmre kunden och hjälpa dem att uppgradera sina miljöer.  Efter en tid så blev jag befordrad till installationstekniker där jag styr mina egna projekt tillsammans med kunderna. Mina ansvarsområden är alltså implementation/installation av Diflex driftsmiljö och mer avancerad felsökning.

 

Följ oss på Linkedin