Växla upp din

KARRIÄR

Att arbeta på Diflex ger dig en chans att vara med och ligga i framkant av utvecklingen på både teknik och marknad. Med tydlig struktur och kontinuerlig utbildning, möjliggör vi för personlig såväl som karriärsinriktad utveckling inom organisationen.

Operativ säljansvarig

Diflex är det personliga IT företaget som agerar vår kunds IT-avdelning. Vi finns för att vår kund ska kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och vi har valt en transparent, tydlig affärsmodell som skapar trygghet utan obehagliga överraskningar. Vi är ett ägarlett, lönsamt, stabilt tillväxtföretag och nu har du chansen att vara den som etablerar oss på Göteborgsmarknaden – vår Operativa Säljledare. Är det dig vi söker?

Det här är säljrollen för dig som har strategisk höjd, men framför allt för dig som älskar hands on försäljning och att vara ute på fältet och riva upp damm och göra affärer. Du kommer att ansvara för att bygga upp Diflex Göteborgskontor vilket innebär personalansvar över tekniker och på sikt även ytterligare säljare, i takt med att vår lokala affär växer.

Vår kundmålgrupp är företag med upp till 500 datoranvändare och du kommer att fokusera på att skapa nya kundsamarbeten med prospects, naturligtvis med stöttning av våra fina referenskunder på Göteborgsmarknaden. Våra lösningar passar extra bra för företag som har höga krav på sin IT-drift och som värdesätter stabilitet, som tillverkande industri, för att nämna ett exempel.

Du kommer att sitta tillsammans med en av våra partners, i centrala lokaler i Göteborg. Du kommer framför allt fokusera på kunder i närområdet, men en del dagsresor kan förekomma. Då vi på Diflex värderar en stark och härlig kultur – ser vi gärna att du är en spelare som vill skapa ett kontor där ditt lag vill vara, hellre på plats än hemifrån! Som en viktig del av din onboarding och lära känna oss kommer du även besöka vårt huvudkontor i Ängelholm regelbundet. Du tar de bästa bitarna med dig till Västkusten och sätter samtidigt din egen prägel – det är du ju som kan Västkustmarkanden inom IT på dina fem fingrar, så vem skulle göra det bättre?

Om du önskar, finns chansen att redan från början bli delägare i Diflex Göteborg, med andra ord söker vi dig som verkligen vill bygga något på riktigt!

Om dig

För att vara lyckosam på resan att etablera oss i Göteborg, är du som vi: älskar försäljning, tillväxt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta ett ägandeskap över din egen framgång. Dessutom är du en utpräglad lagspelare som antingen redan är, eller har potential att vara, en inspirerande och trygg lagkapten som visar vägen.

Vidare har du gedigen erfarenhet av B2B försäljning inom IT och driver värdeskapande försäljning, samtidigt som du är prestigelös och väldigt hungrig. Du är en social kameleont som kan kommunicera på alla olika nivåer och du får ofta höra att du är förtroendeingivande. Överflödigt att nämna är kanske att du naturligtvis har en karismatisk och säljande personlighet med ett driv som smittar av sig!

Kompetenser & Erfarenheter

 • Gedigen erfarenhet av uppsökande B2B försäljning av IT-tjänster
 • Mycket god förståelse för IT-flöden- och miljöer
 • Goda ledaregenskaper och ett högt EQ
 • Proven track record av framgångsrik nykundsförsäljning och förmåga att utveckla och bibehålla kundrelationer
 • Vana att arbeta mycket självständigt och skulle känna sig trygg med att vara första säljaren på plats för Diflex Göteborg med allt vad det innebär
 • Ett sinne för struktur och är ordningsam, skicklig på att strukturera och planera din tid
 • Goda kompetenser i digitala säljstödsverktyg

Vi erbjuder

 • Det finns lika många anledningar att komma till oss som det finns spännande moment i den här rollen! Om vi ska lista topp 5 så kommer de här:
 • Möjligheten att bygga upp ett nytt företag med en stabil ägare i grunden
 • Applicera ett lyckat koncept och addera din egen touch – bästa av två världar
 • Vara med och påverka din framgång och därmed ersättning
 • Korta beslutsvägar och stor chans att påverka – medlem i ledningsgrupp och med vår VD & ägare Daniel, på videon nedan, som nära bollplank

Är det nu du ska kliva på din livs roligaste utmaning? Vi säger JA!

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Ekonomiansvarig

Diflex AB är ett privatägt och starkt växande IT-bolag med sitt huvudkontor i Ängelholm. Bolaget omsätter strax under 100 miljoner, i koncernen ingår även några fastighetsbolag och ett moderbolag som arbetar med utlåning och uthyrning.

Ekonomiavdelningen på Diflex består idag av två deltidstjänster, och behöver nu kompletteras med ytterligare en heltidstjänst. De som arbetar med ekonomi i företaget idag kommer jobba nära dig i samband med introduktionen men din chef blir företagets VD.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för den övergripande ekonomistyrningen och ekonomirapporteringen för företaget.
 • Ansvar för bokslutsarbete och löpande redovisning.
 • Utföra och rapportera företagets ekonomiska analys och prognoser.
 • Hantera företagets skatte- och momsdeklarationer samt andra rapporteringar till myndigheter.
 • Vara kontaktperson i system- och redovisningsfrågor.
 • Delta i att ta fram och implementera ekonomiska riktlinjer och rutiner.

Kvalifikationer:

 • Relevant ekonomisk utbildning.
 • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ekonomi.
 • Goda kunskaper inom redovisning, skatter och moms.
 • Erfarenhet av att arbeta med ekonomisk analys och rapportering.
 • Starka IT-kunskaper, särskilt inom ekonomisystem och Excel.
 • Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt, samt att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt.
 • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Erbjudande:

Vi erbjuder dig en stabil tjänst i ett välstrukturerat företag. Tack vare långsiktiga samarbete och långa kundavtal kan vi på Diflex erbjuda stabilitet även i oroliga tider. Utöver stabilitet kan vi erbjuda variation då koncernen växer stadigt och hela tiden behöver vi nya rutiner och system för att klara av en större volym av transaktioner.

Om du har frågor om tjänsten eller vill ansöka, skicka då in till jobb@diflex.se

Varmt välkommen med din ansökan!

IT-tekniker


Om Diflex
Diflex är ett starkt växande bolag med sin bas i Ängelholm, Diflex levererar hosting- och IT tjänster av hög kvalité till små och medelstora företag.
Diflex jobbar med ett brett utbud av tjänster och vi förser många av våra kunder med IT-support, serverdrift, licenser, molntjänster (Office 365), nätverk samt datorhårdvara.
Idag är vi ca 35 anställda men vi växer stadigt med en 20-30% per år.


Om att arbeta på Diflex
Att arbeta på Diflex är båda utvecklande och utmanande, vi erbjuder en spännande arbetsplats där du jobbar i ett team med ca 3-5 personer.
Vi har en speciell rekryteringsprocess där vi i första hand anställer folk till de som vi kallar för 1st line support, om man sen gör ett bra jobb kan man bli rekryterad,
på så vis kan man få en karriär inom Diflex där man snabbt utvecklas!


Om denna tjänst
Vi vill nu fylla på med ytterligare en tekniker, Du kommer att arbeta tillsammans med 1st line support och hjälpa till med hantering av supportärende men framförallt med datorhårdvara.
En del av din arbetstid kommer att spenderas på Diflex kontor och en del kommer vara förlagt ute hos kunder, framförallt kunder baserade i nordvästra Skåne.


Om Dig som söker
Du ska ha god social kompetens samt en utbildning inom IT (gymnasie eller högskola) eller någon form av tidigare arbetserfarenhet inom IT.
Du behöver ha ett körkort samt ett stort intresse för IT och teknik, du behöver prata flytande svenska då i princip alla våra kunder är baserade i Sverige.
Vi ser gärna att du bor i nordvästra Skåne.


Om din ansökan
För att kvalificera dig till detta jobb vill vi att du skickar in en ansökan till jobb@diflex.se med CV och personligt brev.
Ansökan ska vara skriven på svenska och innehålla även betyg från gymnasieskola eller högskola.


Om denna ansökningsprocess
Vi kommer ta in ansökningar under oktober-november, men vi kan avsluta rekryteringsprocessen i förtid om vi hittar en lämplig kandidat.

Varmt välkommen med Din ansökan!

//Daniel Ivarsson, VD Diflex AB.

Praktikplatser och LIA:


Diflex samarbetar med yrkesförberedande utbildningar och högskolor, vi har ständigt ett par platser tillgängliga. 
Som praktikant hos Diflex får du god insyn i hur det är att jobba som IT-tekniker och möjlighet att praktisera dina färdigheter. Diflex rekryterar ofta från dessa platser och det kan därmed vara en bra väg in i företaget.

Har du intresse av en praktikplats kontakta då gärna:

Philip Borggren
Teamleader Support
Mobil: +46 733 83 31 95
philip.borggren@diflex.se

Spontanansökan


Diflex kan erbjuda en spännande och motiverande arbetsplats
och
vi söker ständigt mer personal.

Vi kan erbjuda en arbetsplats inom våra fyra olika avdelningar:

 • Försäljning
 • Marknad
 • Teknik
 • Administration

Teknik är den klart största avdelningen hos Diflex och den består av tre olika nivåer:

• First line support

• Second line support

• Third line support

Skicka en spontanansökan på jobb@diflex.se

Anton Karriär

Möt installationsteknikern

ANTON KARLSSON

Jag har jobbat på Diflex sedan 2017 och började som supporttekniker. Jag hade ett tydligt mål att jag ville börja jobba närmre kunden och hjälpa dem att uppgradera sina miljöer.  Efter en tid så blev jag befordrad till installationstekniker där jag styr mina egna projekt tillsammans med kunderna. Mina ansvarsområden är alltså implementation/installation av Diflex driftsmiljö och mer avancerad felsökning.

 

Följ oss på Linkedin