IT Support Halmstad

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsad IT support, det innebär inga tillkommande fakturor samt en IT-miljö som bara fungerar.

IT support för företag

För att ert företag skall kunna fokusera på er verksamhet och inte behöva bekymra er över IT problem erbjuder vi på DIFLEX oss att ta oss an era tekniska lösningar i Halmstad. Som ett erfaret IT företag levererar vi smidiga driftslösningar som utgår från modern och säker teknik.

Vi är en erfaren helhetsleverantör inom IT med lösningar inom IT drift, servicedesk, helpdesk, molntjänster, Microsofts applikationerOffice 365, inköpsrådgivning mm. DIFLEX erbjuder ett effektivt sätt att spara pengar. Våra IT-tekniker besöker er gärna kostnadsfritt för att se över er IT och erbjuda en lösning som är perfekt avvägd till er verksamhet.

IT Konsult

Vi strävar efter att genom samtal med er och en IT konsult kunna skapa hållbara och smidiga IT lösningar som syftar till att främja er affärsverksamhet. Med samarbetspartners som MicrosoftHPCisco, FujitsuLenovoSophosD-LinkRittal och Netgear kan vi erbjuda er en god kvalitet, en bra service och personligt anpassade lösningar inom IT support i Halmstad utifrån de behov som förekommer inom ert företag.

IT Konsult i Göteborg och Malmö
IT Drift i Göteborg och Malmö

IT Partner

Som komplett IT-partner i Halmstad erbjuder vi paketerade lösningar inom IT Support, IT-drift , IT-säkerhet, infrastruktur, backup och molntjänster till bla Microsoft AzureAmazon AWSiCloud.  Hos oss kan ni få en enda kontakt för ert övergripande IT-behov.

Våra kunder ger oss kontinuerligt höga betyg. Vi blivit flitigt anlitade av såväl små som medelstora företag runtom i Halmstad. De senaste åren har vår kundnöjdhet legat över 95 %. Vill du veta mer, använd intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Personlig IT Support

Utöver löpande IT Support och IT-drift jobbar vi även strategiskt med våra kunder så att de tillsammans med en ansvarig tekniker kan utveckla sin IT-lösning. Ledordet för oss är proaktivitet i stället för brandsläckning. Vi har dock en unik tillgänglighet i de fall problem ändå uppstår. Ni får personlig hjälp med era specifika IT-problem. Våra IT tekniker är välutbildade och har stor erfarenhet inom alla våra IT-områden. Tveka inte med att kontakta oss så fort någonting krånglar. Vi finns alltid på plats för er och hanterar IT Support på alla plan.

KOSTNADSFRI OFFERT

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.