Diflex två nya IT tekniker

Nya anställda förstärker supporten

Det har varit ett bra första halvår (2023) på Diflex med många nya kunder, nu förstärker vi supporten med två nya IT-tekniker.

Diflex lokaler håller på att byggas ut, men innan tillbygget är helt klart klämmer vi in ytterligare två supporttekniker. Olle och Emil kommer förstärka vår support och de kommer jobba både med befintliga och nya kunder.

“Vi förutspår fortsatt högt tryck på supporten då vi tagit in en del nya kunder, därav passar det bra att vi får två nya supporttekniker. Olle har en gedigen högskoleutbildning inom IT säkerhet och Emil har flera års erfarenhet av IT-Support så det känns mycket lovande” berättar Philip Borggren, Teamleader på Diflex Support.

Diflex supportorganisation består nu av ca 15 tekniker och alla har olika erfarenhet och kunskap allt för att lösa den bredd av olika IT-supportfrågor Diflex hanterar. Även om mycket support handlar om nätverk, serverdrift och Microsoft 365 så kan vi får en hel del specifika supportärende i allt från kundspecifika affärssystem till spetskompetensfrågor inom SharePoint, Teams, Intune och IT-säkerhet.

Vi hälsar Olle och Emil varmt välkomna till Diflex!