Nya kollegor på supporten

Träffa våra senaste tillskott på supporten!

Under sommaren och hösten har vi jobbat mycket med rekrytering till vår supportavdelning och vill låta er få en chans att lära känna några av de senaste in i teamet. Vi passade på att ställa dem några frågor där de fick chansen att berätta om sig själva.

Från vänster (Tony)
Tony har ett stort intresse av gamla filmer och ishockey.Tonys IT-intresse började sedan lång tid tillbaka då han blev fascinerad av IT-filmer som till exempel filmen Tron. Men man kan säga att de hela började när ha läste sin första datortidning. Tony beskriver IT som ett verktyg för att hjälpa människor i sin vardag. Tony förklarar sig själv som modig, äventyrslysten och rolig.

I mitten (Philip)
Philip kommer från en väldigt aktiv bakgrund med många års erfarenhet av elitspel i ishockey. Philip vill personligen utvecklas och fylla på kunskapsbanken med så mycket som möjligt. ”IT/informationsteknik är bland de största vi har idag och det ska bli spännande att få ett större spektrum inom de området” berättar han. Philip förklarar informationsteknik som tydlighet och support och att de ska vara lätt för en slutanvändare att tyda och använda det som ett hjälpmedel i sin vardag. Philip beskriver sig som ödmjuk, jordnära och driven.

Till höger (Tobias)
Tobias är superintresserad av elektronik i alla former. Det hela började för 31 år sedan när han satte sig framför en dator för första gången berättar han och sedan dess har intresset bara växt. Tobias förklarar att informationsteknik för honom är något som inte efterliknar något annat och förändras på olika sätt för varje dag som går och något han använder som hjälpmedel i sitt vardagliga liv. Tobias säger att han är bestämd som person men väldigt öppen och lyhörd.

Vi vill hälsa dem varmt välkomna och önskar alla tre ett stort lycka till på Diflex!