Anställda från Diflex och Nilex

Det nya partnerskapet mellan Diflex och Nilex

Vi kan nu presentera det nya partnerskapet mellan Diflex och Nilex. Detta utvecklade partnerskap innebär att Nilex flyttar hela sin SAAS-tjänst till Diflex nya datacenter. Diflex har haft delar av deras IT-underhåll och tjänster när det gäller IT-övervakning och IT-hantering. Vi på Diflex är mycket tacksamma för denna möjlighet och stolta över att presentera partnerskapet mellan de två delarna.

Nilex

Nilex är ett företag geografiskt baserat i Sverige med två direktkontor. Men det stannar inte där, Nilex har partners i tio olika länder och växer för varje dag som går och hittar nya sätt att få kontakt med resten av världen genom lösningar gällande Informationsteknik och sociala medieplattformar. De är välkända för modern utveckling när det gäller sina egna multiplattformsprogramvaror som är kompatibla med alla enheter. Mycket arbete ägnas på deras IT-tjänstehanteringsverktyg, de vill fånga upp sina kunders efterfrågan och ge dem full kontroll över informationen och processen oavsett storlek eller bransch.

2007 introducerade Nilex en applikation som var kompatibel för alla operativsystem. Med en tydlig utvecklingsplan för att göra deras applikation mer användarvänlig och mer avancerad gjorde de det ännu en gång och introducerade senare en ny applikation med de senaste webbmobilteknikerna med full optimering för de olika produkterna som används runt om i världen. Sedan 1996 har Nilex alltid varit angelägna om att utveckla och överraska marknaden när det gäller mjukvaruutveckling och att underlätta vardagen för många företag genom att använda deras produkter.

Vi fick möjlighet att fråga Daniel Ivarsson, VD för Diflex, att kommentera partnerskapet.

“Man kan säga att partnerskapet mellan oss redan har pågått under en längre tid, vi har hanterat delar av deras IT-verksamhet på Diflex ett tag men skillnaden nu är att de flyttar hela sin IT-verksamhet till vårt nya datacenter. Jag vill också nämna att vi har samarbetat med Nilex genom att använda deras produkt för att vidareutveckla vår kundsupport till den bästa standarden vi kan nå!”

Diflex

Men när det gäller Diflex vill vi säga att vi under lång tid har fokuserat på vår infrastruktur och vår IT-support så att våra kunder vet att de verkligen kan fokusera på sina dagliga uppgifter i stället för sina IT bekymmer.

Diflex kan vara din självklara partner när det gäller att underhålla ditt företags SAAS-tjänster (software as a service) I vårt nya datacenter. Vi förstår behoven och vi låter våra partners interagera och vara en del av resan eftersom vi vet hur viktigt det kan vara att få ett “moln att interagera med människorna på marken”.

Välkomna Nilex och tack för att ni valde Diflex som er nya partner!