Ny säljare på Diflex

Diflex förstärker med ny säljare

Under 2022 växte Diflex stadigt och för att möjliggöra fortsatt tillväxt har vi nu en ny säljare med oss. Johan Larsryd har vi länge haft kontakt med och kommer från den 9 januari 2023 jobba med försäljning till nya kunder.

Det känns riktigt bra att vi rekryterat en person vi haft kontakt med sedan tidigare, Johan har alla de kvalitéer vi eftersöker och är säkra på att han kommer passa bra i vår organisation, varmt välkommen Johan, önskar företagets VD, Daniel Ivarsson.

Så här berättar Johan om sin bakgrund:

Jag har under mina dryga 5 år som företagssäljare haft mycket kontakt med både Kjell och Tim på Diflex. Att nu få ta nästa steg i karriären som anställd hos Diflex samt att bli kollegor med bla Kjell och Tim känns väldigt spännande och roligt. Som det kan bli!

Jag har en gedigen erfarenhet av datorhårdvara och nu väntar mycket upplärning inom mjukvara och tjänster. Jag som säljare brinner framför allt för hittar rätt tjänst till rätt kund, att kunna se tillbaka på lyckade leveranser där man träffat rätt ger mycket glädje.

Jag är mycket taggad på att komma i gång och ser fram emot att träffa och lära känna både kunder och kollegor!

Diflex är ett medelstort IT-företag med högt fokus på Microsoft 365, SharePoint och serverdrift. Vi har tre egna serverhallar mer möjlighet till både managerad hosting, co-location och VPS.

Är ni i behov av en engagerad IT-leverantör med stort engagemang för er verksamhet, hör gärna av er till:

Johan Larsryd
johan.larsryd@diflex.se
070 385 53 07