Daniel supportchef

Träffa Daniel, vår nya supportchef

Under sommaren har rekryteringen varit i full gång och en av de viktigaste rollerna vi har sökt är en ny supportchef. Vi kan nu med glädje presentera vår nya supportchef Daniel!

Vi passade på att ställa ett par frågor till Daniel.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund?

”Jag är en gammal brottare med pannben och har en så kallad järnvilja. Är det något jag vill åstadkomma så kämpar jag som bara den för att uppnå det. Uppvuxen i en liten by utanför Ängelholm där jag tillbringade tid framför min ABC80 eller i garaget där jag mekade med något hyss som laser eller dylikt sist men inte minst så är jag även en väldigt engagerad familjefar i förorten Munka-Ljungby”

Vad har du för arbetserfarenhet?

”Mitt första jobb fick jag när jag var tolv år gammal, då jag spikade Potatislådor för en krona stycket. Jag har även jobbat i familjeföretag ett antal år. Jag har jobbat för Dells tekniska support som utbildare på de flesta systemen vad gäller pc. Under mina år har jag även haft möjligheten till att utbilda ca 350 personer på Dells tekniska support. ”Microsoft Pypc” eller ”Protect your pc” som de står för var jag med och grundade i Helsingborg där jag hade min utbildning i Tyskland. Jag har även haft en del tunga jobb som Rantzows-sport numera Unisport. Under de 10 åren på Unisport så var jag med och tillverkade gymnastikutrustning för olika kommuner i hela Sverige och förra jumbotronen på Catena arena till exempel. Jag är helt enkelt en mångsysslare men brinner för utveckling och support.”

Vad är informationsteknik för dig?

”Intrycken av den dagliga tekniken vi använder för att klara av uppgifter i våra dagliga verksamheter och interaktionen mellan arbetare i den digitala plattformen!”

Vad ser du fram emot mest med att arbeta på Diflex?

”Att få utveckla andra och få utvecklas själv som person samt att fortsätta vara Sveriges bästa support!”

Fritidsintressen?

Politiken, familjen, fiske samt Frisbeegolf, ambitioner om att starta Förening i Ängelholm och börja tävla samt att vara med i sportens utveckling i kommunen.

Dina bästa egenskaper?

”Lyhörd, engagerad handlingskraftig och ödmjuk men bestämd.”

Vi på Diflex vill hälsa Daniel varmt välkommen och önskar honom ett stort lycka till på hans nya post som supportchef på Diflex.