Läs mer

OM OSS

Diflex är ett nytänkande men gammalt bolag. Bolaget grundades redan 1963 och har sen 70-talet sysslat med IT-lösningar för företag.

Om företaget

Diflex AB

Diflex AB är ett nytänkande men gammalt bolag. Bolaget grundades 1963 och har sen 70-talet sysslat med IT-lösningar för företag.

Idag har företaget ca 35 anställda varav merparten är tekniker. Vårt kontor ligger på Importgatan i Ängelholm. Här har vi vår serverhall och vår supportavdelning.

Våra mål och

FOKUS FÖR FÖRETAGET

Vårt fokus är att leverera en så komplett IT-tjänst som möjligt, där vi kan tillgodo se kundens IT-behov. I vår agenda ingår att göra detta till ett fast månadspris, så att vi säljer en funktion. Vi strävar efter samma mål, vi och kund, så lite IT-störningar som möjligt.

Så här tänker vi kring

MILJÖ

Diflex har de senaste åren haft ett stort fokus på miljö. Vi har en ny lokal som är byggd på ett energieffektivt sätt (färdigställdes 2017). All belysning LED och återvinning av  värme sker på frånluften. Under året kommer vi också investera i en solcellsanläggning, som placeras på husets tak. Denna kommer generera att ca 40 000 kWh årligen.

Vår styrka är vår personal

ARBETSMILJÖ

Diflex har ett ledningssystem där det finns dokumenterat rutiner kring arbetsmiljön, för att se till att  rutinerna efterlevs. Översyn av arbetsmiljön sker kontinuerligt med bland annat ergonomi och medarbetarsamtal.

Så här säkerställer vi högsta

KVALITÉ

Diflex har ett ärendehanteringssystem som är navet i all ärendehantering.  I  detta systemet  registreras samtliga ärende, och  personal och slutkund kan på ett enkelt sätt följa ärendena. Vi  mäter både SLA och avvikelser i detta system, och uppföljning sker dagligen för att  förbättra kvalitén.

Vi är stolta över vår långa

HISTORIA

Företaget har genom åren haft olika namn, då vi tillhört kedjor som t ex Ericsson City,
Kontorslandslaget och Koneo. Sedan 2011 heter vi Diflex AB.
Från att ha sålt datorer, hem-pc och inredning, är vi idag ett tjänsteföretag där fokus är driftstjänster och konsultation.

STABILA PARTNERS

Vi är stolta över att presentera våra partners

Sophos
“IT security products have become as complex as the networks they’re trying to secure. At Sophos we know that the solution to complexity is not more complexity. We tackle security challenges with clarity and confidence, knowing that simple security is better security.

sophos logo Om oss

CodeTwo

CodeTwo Email Signatures for Office 365 lets you create and centrally manage email signatures and disclaimers for all users in your Office 365 tenant. The service is easy to set up and works with all email clients (including mobile devices).

CodeTwo Om oss

Fujitsu

Fujitsu är ett ledande japanskt ICT-företag som erbjuder ett komplett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och verksamhetsutveckling. Vi använder vår erfarenhet och kraften i ICT för att utforma framtiden tillsammans med våra kunder.

Fujitsu Om oss

Rittal
Rittal är marknadsledande och finns representerade i över 60 länder och med tillverkning i Tyskland. Då våra kunder ställer höga krav på att Diflex tjänster är tillgängliga 24/7/365 kompromissar vi inte när vi väljer komponenter för strömförsörjning, kylning och rack.

Rittal Logo Om oss

D-Link

D-Link hjälper dig att ansluta dina enheter till våra innovativa produkter för datanätverk.
Från relativt blygsam start i Taiwan har företaget vuxit under de senaste 30 åren till ett spännande globalt varumärke som erbjuder de mest aktuella nätverkslösningarna.

D Link Om oss

Daniel Ivarsson

Möt ägare och VD

Daniel Ivarsson

Som ägare och VD på Diflex AB brinner jag starkt för våra kunder och deras framgång. Vår affärsmodell bygger på att vi tillsammans ska sträva efter samma mål. Detta kombinerat med ett starkt engagemang är ett recept på framgång för oss och våra kunder.

Följ oss på Linkedin