Joachim Persson på Diflex

Joachim förstärker supporten

Joachim Persson är för många av Diflex kunder ett välbekant namn, Joachim slutade på Diflex för att testa på arbete hos en annan arbetsgivare. Men valde efter ca 1,5 år att återvända till vännerna på Diflex.

“För många år sedan hade jag en kund som sa att om någon slutade på deras företag fick de aldrig komma tillbaka igen. Det var ett tips de gav till mig när jag hade börjat ta över personalfrågorna på Diflex, oj vilket dåligt tips det där var…

På bara 1 år har vi haft 3 st återvändare som testat andra jobb och samlat erfarenhet och därefter återvänt till oss. Det är anställda som kan våra system och snabbt kommer i gång och därmed en stor tillgång för oss” berättar Daniel Ivarsson VD på Diflex.

Joachim kommer arbeta i supporten och där hans fokus kommer landa framförallt är kring Microsoft 365, Diflex supportteam sköter kundernas Microsoft 365 miljöer med allt från Outlook och OneDrive till SharePoint, Intune och speciella funktioner så som autopilote. Joachim kommer sitta på kontoret i Ängelholm även om många kunder vi hjälper har sitt säte både i Göteborg och Stockholm samt runt om i Skandinavien.

Vi hälsar Joachim varmt välkommen tillbaka till oss och hoppas på många år tillsammans!