Diflex - IT-lösningar för ert företag DriftsbloggSupportWebbmailFtpAnti virusHosting
 
 
Affärsidé

Diflex ska förse företag med IT-lösningar utav högsta säkerhet och prestanda till ett attraktivt pris,
allt paketerat med välutbildad och kompetent personal!
Kontoret ligger i Ängelholm men vi arbetar mycket i Helsingborg med omnejd.
Diflex affärsidé är att fungera som en helhetsleverantör när det gäller IT, vill vi vara det enda företaget som behöver kontaktas oavsett problem och kunna förse kunden med en plattform av bästa tillgänglighet och prestanda.
Oavsett om kunden vill äga utrusning själv eller ta del utav våra driftstjänster ska de vara utav senaste upplagan och levereras utav kompetent personal!


Historia

Diflex AB grundades 1963, men har sen starten haft en rad olika namn då företaget varit med i olika kedjor t ex, Ericssons City, Kontors Landslaget och Koneo. År 2011 är första gången sedan starten företaget marknadsförs under ett eget, Diflex.se. Företaget har tidigare bestått utav flera ägare men sedan 2002 ägs och drivs företaget till 100% utav familjen Ivarsson.
Genom åren har alltid inriktningen varit datorer men vissa år har företaget tagit lite sidospår så som Hem-pc och inredning, de senaste 5 åren har Diflex blivit mer utav ett tjänsteföretag och idag är stor fokus på drifttjänster och konsultation.


Miljöpolicy

Diflex miljöpolicy är genuin, vi föredrar miljötänkande leverantörer så som Fujitsu, Fujitsu är vår absolut största leverantör och Fujitsu är den ledande IT-leverantören när det gäller Svanen märkta produkter. Stora investeringar ligger också bakom vår servermiljö som till stor del kyls utav omgivande luft via luftvärmeomvandlare istället för traditionella A/C kylsystem. För Diflex är givetvis återvinning och sopsortering ett måste då det bidrar till bättre ekonomi och bättre miljö.

 
 
Diflex.se
Importgatan 2
262 73 Ängelholm
Tel: 0431 - 44 99 50
Fax: 0431 - 41 18 99