IT Drift Ängelholm

I Diflex Hosting Unlimited ingår obegränsat med IT Drift i Ängelholm, det innebär att vi tilldelar så många virtuella maskiner som ni behöver och antalet kan öka under avtals gång utan prisförändring. Dessutom ingår obegränsat med processorkraft och ram minne.

IT DRIFT för företag

 

Vi kan driva hela eller delar av er IT-miljö i Ängelholm. Vi ser till att din IT-drift fungerar som det ska genom att bygga rätt från start, arbeta förebyggande, övervaka och snabbt lösa problem om de skulle uppstå. Vi kan också optimera och driva befintlig IT-miljö så att ni slipper plågsamma driftstopp och dyra konsulter. Både bland IT-leverantörer och ute på företagen är det vanligt att man åtgärdar problem först när de uppstått, med ”brandsläckningsutryckningar”. Man saknar tid, vilja eller kunnande för ett proaktivt arbete. Vi på DIFLEX arbetar gärna förebyggande.

Serverdrift & Molntjänster

Vi erbjuder er en kostnadseffektiv och skräddarsydd serverlösning och serverdrift i Ängelholm, där er server placeras i vårt toppmoderna och miljöanpassade datacenter, med möjligheten att backa upp era data i en sekundär datahall. 

I grunden handlar serverdrift i Ängelholm om fungerande hårdvara, rätt OS-nivå baserat på patchar och säkerhetsuppdateringar och rätt virusskydd med mera. Vårt uppdrag som serverhost är bland annat att på professionell nivå drifta er server, att aktivt undvika stopp eller störningar och att skapa så hög tillgänglighet som möjligt. 

 

Serverdrift
Server Leverantör

Server leverantör

Funderar du på att köpa en ny server i Ängelholm? Då har du kommit alldeles rätt! På denna sidan hittar du DIFLEX breda och prisvärda sortiment av servrar. Vi har de senaste, mest populära och bästa modellerna från välkända tillverkare såsom HP, Lenovo, Dell med flera. Oavsett om ni funderar på att köpa en billig eller en mer avancerad server för företaget har vi en modell som passar er. Givetvis till riktigt bra pris och med snabb leverans!

Vi är specialister på hårdvara för FreeBSD men jobbar även med Linux, Windows och de övriga BSD varianterna. Vårt mål är att du skall kunna köpa den maskin som passar bäst för just ditt behov.

PROFESSIONELL IT DRIFT

Som leverantör av er IT-drift i Ängelholm ansvarar vi för en stabil och säker drift och övervakning av serverutrustning, operativsystem och applikationer. I våra egna datacenter driftar vi större delen av våra kunders servrar och applikationer. Det är ett aktivt arbete där vi övervakar systemen och agerar snabbt om en incident sker, detta görs dygnet runt, året om. Vi ligger i framkant när det kommer till strategi kring IT-säkerhet och säker servermiljö, ett ständigt pågående arbete för att ligga steget före gentemot de hot och risker som förekommer i internetuppkopplade miljöer.  

KOSTNADSFRI OFFERT

Ta första steget med att komma igång med Personlig IT utan överraskningar genom att fylla i en enkel offertförfrågan.

Vår säljare tar kontakt och skapar en offert till er.